Συσκευές Bicom

Οι συσκευές Bicom

Είναι ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται από εκπαιδευμένους θεραπευτές και δεν αποτελούν καταναλωτικά προϊόντα-συσκευές.
Είναι συμβατές με την οδηγία 93/42/EEC για ιατρικές συσκευές.
Όλες οι συσκευές BICOM και τα αξεσουάρ τους κατασκευάζονται στη Γερμανία από την Regumed GmbH με προδιαγραφές ISO 9001

Bicom Optima Επιτραπέζια και Φορητή

To BICOM Optima είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Με τη χρήση της οθόνης η εφαρμογή γίνεται πολύ πιο εύκολη, δείχνοντας που τοποθετούνται τα ηλεκτρόδια. Τα προγράμματα επιλέγονται με αριθμητικούς κωδικούς ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναζήτησης και επιλογής των προγραμμάτων θεραπείας αλφαβητικά και ανά κατηγορία. Η συσκευή Optima μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σύνδεση με υπολογιστή. Διαθέτει επιπρόσθετο τμήμα (δεύτερο κανάλι) για επιπλέον θεραπείες παράλληλα με το αρχικό κανάλι. Εκτός από το σταθερό εύρος συχνοτήτων 10Hz έως 150 KHz των παλιότερων μοντέλων, έχει προγράμματα που λειτουργούν στα  1 – 25Hz. Η συσκευή έχει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω USB.

Body Balance Check (BBC2)

Η συσκευή BBC2 (BODY BALANCE CHECK) προορίζεται για την προληπτική και έγκαιρη ενεργειακή αξιολόγηση του οργανισμού, καθώς μπορεί να εντοπίσει διαταραχές που υφίστανται σε ενεργειακό επίπεδο πολύ πριν αυτές εκδηλωθούν σωματικά.  Ο έλεγχος και η αξιολόγηση γίνονται αυτοματοποιημένα.
 
Διατίθενται 2 εκδόσεις λογισμικού:
  • Standard για αρχάριους, και
  • Advanced με εκτεταμένες λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένης και της ενεργειακής εναρμόνισης των διαταραχών)
 
Ανάλογα τον αριθμό των εξεταζόμενων οργάνων και ιστών το BBC2 έχει 4 τύπους αξιολόγησης:

Τύπος αξιολόγησης

Χρόνος αξιολόγησης

Χρόνος δημιουργίας αναφοράς

Quickscan

15 sec

10 sec

Express

2,5 min

30 sec

Standard

10 min

2 min

Detailed

25 min

5 min

 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να επιλέξει και να δημιουργήσει δικά του προφίλ αξιολόγησης.
 
Η αναφορά που προκύπτει αυτοματοποιημένα δίνει πληροφορίες, μεταξύ άλλων, για τις περιοχές που χρειάζονται τόνωση, τους τύπους ενεργειακής ανισορροπίας, τους κύριους επιβαρυντικούς παράγοντες, τις ωφέλιμες τροφές αλλά και αυτές που θα πρέπει να αποφεύγονται. Επίσης, αναλύει και προτείνει ομοιοπαθητικά, φυτοθεραπευτικά, άλατα Schussler, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ιάματα Bach, κ.ά., τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του οργανισμού ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φόρτιση τους σε σκευάσματα! Η έκδοση Advanced διαθέτει επιπλέον τη δυνατότητα εναρμόνισης των επιβαρύνσεων καθώς και την αξιολόγηση της επίδρασης των προτεινόμενων από το λογισμικό σκευασμάτων στις επιβαρυμένες περιοχές. Επιπλέον είναι δυνατόν να ελεχθεί η επίδραση σκευασμάτων και φαρμάκων που παίρνει ή που νομίζουμε ότι θα ωφελούσαν το εξεταζόμενο άτομο. Τα αποτελέσματα αποθεκεύονται στην καρτέλα του ατόμου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύγκριση με μελλοντικές αξιολογήσεις για την ανάλυση της εξέλιξης του.

Bicom Emf Balance

Το BICOM EMF BALANCE είναι συσκευή προστασίας ανθρώπων και ζώων από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες από τις οποίες περιβαλλόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί σε πρίζα παροχής ρεύματος, κατά προτίμηση σε χώρο όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες (π.χ. κρεβατοκάμαρα).

Εκπέμπει συμπλέγματα ουσιών που θωρακίζουν το σώμα ως προς τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) και παράλληλα ουδετεροποιεί όλες τις επί του παρόντος γνωστές επιβλαβείς συχνότητες όπως 5G, Wi-Fi, Bluetooth, LTE, DECT, σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικές γραμμές ισχύος, πολύπριζα.

Το BICOM EMF BALANCE μειώνει το ηλεκτρομαγνητικό στρες που επιβαρύνει το ρυθμιστικό σύστημα του σώματος και έτσι εξομαλύνει υμπτώματα που προκύπτουν από την παρατεταμένη έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Τέτοια συμπτώματα είναι, μεταξύ άλλων, ένταση, υπερένταση, πονοκέφαλοι, διαταραχές ύπνου, φυσική εξάντληση, κατάθλιψη, αλλεργίες, αυτονάνοσες αντιδράσεις, προβλήματα θυρεοειδούς, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως.

Το BICOM EMF BALANCE καλύπτει έως 200 τμ., δεν αλλοιώνει την λήψη Wifi, έχει 4 χρόνια εγγύηση, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, φιλικό με παιδιά και ζώα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Bicom Vet

Η συσκευή BICOM VET προορίζεται για χρήση σε ζώα συντροφιάς, εργασίας και παραγωγής. Έχει τις ίδιες λειτουργίες με την ιατρική συσκευή BICOM OPTIMA αλλά έχει προγράμματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε παθήσεις και συμπτώματα στα ζώα. Συνολικά 473 αποθηκευμένα προγράμματα και 76 συνδυασμούς προγραμμάτων για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι φορητή για να μεταφέρεται εύκολα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Λογισμικό Bicom Pilot και Περιφερειακά

Το Λογισμικό και Περιφερειακά της Bicom βρίσκονται επίσης σε διαθεσιμότητα!

Scroll to Top