Ποιοί είμαστε;

Ιστορία Ευ Ζην Bioanaplasis

Η Bioanaplasis είναι από το 2002 και για 22 συνεχή έτη η αποκλειστική αντιπρόσωπος πώλησης των συσκευών BICOM σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εκτός από την εμπορική της δραστηριότητα, η Bioanaplasis αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων σε συνεργασία με τον γερμανό κατασκευαστή. Προσφέρει και πλήρη εκπαίδευση και καθοδήγηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πελάτες μας είναι φυσικοθεραπευτές, κτηνίατροι, οδοντίατροι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, ομοιοπαθητικοί, βελονιστές, ηλεκτροβελονιστές, ρεφλεξολόγοι και άλλοι θεραπευτές που ασπάζονται τη μέθοδο του βιοσυντονισμού.

 

Ιστορία της Regumed

Η REGUMED® υπάρχει ως εταιρεία από το 1987. Είναι μια διεθνώς ενεργή εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας. Στόχος της είναι να υποστηρίξει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και αυτό αντιπροσωπεύει και η μάρκα, BICOM®. Οι συσκευές  χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 10.000 θεραπευτές σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα κεντρικά γραφεία στη Γερμανία απασχολούν περίπου 50 άτομα. Επιπλέον, απαρτίζεται από μια εκπαιδευμένη και διεθνώς ενεργή ομάδα πωλήσεων που αποτελείται από έμπειρους αντιπροσώπους της BICOM®.

Η ευημερία των ασθενών καθώς και η ικανοποίηση των θεραπευτών και των επιχειρηματικών συνεργατών της BICOM® βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της εργασίας.

Διατηρούνται μακροχρόνιες σχέσεις και στενές συνεργασίες με ειδικούς ιατρούς και ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να αναπτύσσεται συνεχώς το BICOM® και να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Τι είναι η μέθοδος BICOM;

Η μέθοδος BICOM® είναι μια μορφή συμπληρωματικής ιατρικής και οι θεραπευτές που την έχουν ενσωματώσει στην ιατρική τους πρακτική τη χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με τη συμβατική ιατρική. Για πολλούς φυσιοθεραπευτές, η μέθοδος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διάγνωσης και της θεραπείας τους.

Scroll to Top